پودر کاکائوی قلیایی نوعی از پودر کاکائو است که برای کاهش دادن طعم های ترش موجود در پودر کاکائوی خالص و اسیدیته آن، طی فرآیندی قلیایی می شود. به پودر کاکائوی قلیایی پودر کاکائوی “هلندی پردازش” نیزمی گویند چرا که این روش اولین بار توسط هلندی ها که این صنعت بسیار پیشرو هستند ابداع شد. اگر به دنبال یک وارد کننده مارک خوب پودر کاکائو فله قلیایی هستی می توانید جهت خرید و مشاوره با بازرگانی ما ارتباط برقرار کنید.

مراحل تولید پودر کاکائو
به طور کلی پودر کاکائو از زمان جدا شدن دانه کاکائو از درخت، تا رسیدن به مرحله بسته بندی در کارخانه ۶ مرحله را طی می کند. مرحله اول بودادن اولیه است که برای جدا کردن مغز دانه کاکائو از پوسته صورت میگیرد. مرحله دوم جدا کردن پوستر و مغز است که توسط الک های مخصوص صورت میگیرد و به آن غربال کردن می گویند؛ پس غربال کردن به سراغ تهیه خمیر یا لیکور کاکائو می رویم: برای این کار آسیاب کردن لپه های بو داده شده کاکائو به روش مخصوص صورت می گیرد. برای تهیه کیک کاکائو از لیکور کاکائو باید چربی آن را جدا کرد؛ این چربی بعداً با طی کردن مراحل دیگری به کره ی کاکائو تبدیل می شود که خود یکی از پر استفاده ترین محصولاتی است که از دانه کاکائو تهیه می شود. حال کیک کاکائو را با استفاده از تکنیک هایی قلیایی میکنند تا خاصیت اسیدی بودن آن خنثی شود. پس از قلیایی کردن کیک کاکائو، آن را توسط غلتک های مخصوصی به تکه های ریزی تبدیل می کنند و سپس آن را پودر کرده و برای عرضه در بازار بسته بندی می کنند.
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
گروه بازرگانی رادمان
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: 09125214798 |